Szolgáltatások

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Pályázatírás

A pályázatok útján elnyerhető vissza nem térítendő támogatott források joggal népszerűek, hiszen az így szerzett támogatások a lehető leghatékonyabban segíthetik a vállalkozások fejlődését, viszont nem egyszerű a kedvezményes források megszerzése. Folyamatosan figyelni kell a kiírásokat, adatlapokat, formanyomtatványokat kell kitölteni, projekttervet kell készíteni. Mindezeket a vállalkozók egy jelentős része segítség nélkül nem tudja elkészíteni, hiszen a saját szakmájukhoz értenek.

Díjmentes pályázati tanácsadást és a tervezett projekt előzetes értékelését követően megvizsgáljuk, hogyan tudjuk projektjének sikerességi esélyeit tovább növelni annak érdekében, hogy az elnyert támogatás és vállalatának fejlesztése ne csak hiú ábránd legyen. Mindezek alapján kidolgozzuk a projekt megvalósíthatóságának részletes feltételeit, és elkészítjük a teljes pályázati dokumentációt.

Alapítványunk szakemberei folyamatosan figyelik az aktuális pályázati lehetőségeket és nyomon követik a változásokat. Ügyfeleinknek tanácsadással, a projekt megtervezésével segítünk, hogy háttér információkkal, számításokkal kellően megalapozott, biztos döntést tudjanak hozni. Az alapító okiratunkban megfogalmazott célkitűzésekkel összhangban - a vállalkozások fejlődését és fejlesztését szem előtt tartva - a vállalkozókkal együttműködve készítjük el a pályázatokat.

A Baranya Megyei Vállalkozói Központ igen komoly szakmai tapasztalat birtokában segíti a régió vállalkozásait. Tartozzon az Ön vállalkozása is azok közé, amelyek élni tudtak a Széchenyi 2020 pályázati lehetőségeivel!

Ha Ön a sikeres támogatásszerzés érdekében hatékonyan szeretné előkészíteni projektjét, de nem tud eligazodni a pályázatok világában, töltse ki a lenti igényfelmérő adatlapot s küldje be nekünk. Pályázatíró munkatársunk keresni fogja Önt és díjmentes pályázati tanácsadást biztosítunk Önnek!

>> Igényfelmérő adatlap <<

A szolgáltatás igénybevételéhez keresse munkatársunkat, Gyurokné dr. Bódi Csillát a következő elérhetőségek valamelyikén: , 30/936-0608.


Pályázati összefoglalók

Aktuális pályázatok A táblázat könnyen áttekinthető módon tartalmazza az aktuálisan elérhető pályázatokat és rövid leírásukat mikro-, kis- és középvállalkozások számára.