Szolgáltatások

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Pályázatírás

A pályázatok útján elnyerhető vissza nem térítendő támogatott források joggal népszerűek, hiszen az így szerzett támogatások a lehető leghatékonyabban segíthetik a vállalkozások fejlődését, viszont nem egyszerű a kedvezményes források megszerzése. Folyamatosan figyelni kell a kiírásokat, adatlapokat, formanyomtatványokat kell kitölteni, projekttervet kell készíteni. Mindezeket a vállalkozók egy jelentős része segítség nélkül nem tudja elkészíteni, hiszen a saját szakmájukhoz értenek.

Díjmentes pályázati tanácsadást és a tervezett projekt előzetes értékelését követően megvizsgáljuk, hogyan tudjuk projektjének sikerességi esélyeit tovább növelni annak érdekében, hogy az elnyert támogatás és vállalatának fejlesztése ne csak hiú ábránd legyen. Mindezek alapján kidolgozzuk a projekt megvalósíthatóságának részletes feltételeit, és elkészítjük a teljes pályázati dokumentációt.

Alapítványunk szakemberei folyamatosan figyelik az aktuális pályázati lehetőségeket és nyomon követik a változásokat. Ügyfeleinknek tanácsadással, a projekt megtervezésével segítünk, hogy háttér információkkal, számításokkal kellően megalapozott, biztos döntést tudjanak hozni. Az alapító okiratunkban megfogalmazott célkitűzésekkel összhangban - a vállalkozások fejlődését és fejlesztését szem előtt tartva - a vállalkozókkal együttműködve készítjük el a pályázatokat.


A Baranya Megyei Vállalkozói Központ igen komoly szakmai tapasztalat birtokában segíti a régió vállalkozásait. Tartozzon az Ön vállalkozása is azok közé, amelyek élni tudtak a Széchenyi 2020 pályázati lehetőségeivel!

Agrár pályázatírónk (VP, MAHOP):
Ripli-Árki Anikó - 30/901-5286,

Gazdaságfejlesztési pályázatírónk (GINOP, EFOP, TOP):
Vörös Fanni - 30/440-8861,


Pályázati összefoglalók

GINOP-4.1.3-19 Pályázati összefoglalónkban összefoglaltuk a Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak c. pályázat feltételeit, illetve legfontosabb tudnivalóit.

GINOP-2.1.8-17 Pályázati összefoglalónkban összefoglaltuk a KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén c. pályázat feltételeit, illetve legfontosabb tudnivalóit.

Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció – panziók fejlesztése Pályázati összefoglalónkban összefoglaltuk a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programban elérhető panziók fejlesztésére vonatkozó támogatás feltételeit, illetve legfontosabb tudnivalóit.

GINOP-4.1.2-18 Pályázati összefoglalónkban összefoglaltuk a Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása c. pályázat feltételeit, illetve legfontosabb tudnivalóit.