Szolgáltatások

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Pályázati tanácsadás

Szolgáltatásunk díjmentes!

Pályázati tanácsadás szolgáltatásunk keretében Ügyfeleinknek széleskörű szakmai támogatást nyújtunk a pályázati rendszerről, az elérhető támogatási lehetőségekről és az ezzel járó kötelezettségekről. Mindez elengedhetetlen feltétele egy felelős döntés meghozatalának, a projekthez illeszkedő pályázat megtalálásának és a projekt pályázathoz illesztésének. A pályázati feltételrendszer alapján átvilágítjuk cégét, cégcsoportját, és feltárjuk mindazon lehetőségeket, amellyel fejlesztéseikhez pályázati támogatásban részesülhetnek.

Amennyiben jelenleg nincs olyan lehetőség, amely megfelelne fejlesztési elképzeléseinek,bemutatjuk a pályázati feltételrendszert, hogy azokat szem előtt tartva tudjon felkészülni egy későbbi pályázat benyújtására.

Ha Ön a sikeres támogatásszerzés érdekében hatékonyan szeretné előkészíteni projektjét, de nem tud eligazodni a pályázatok világában, töltse ki a lenti igényfelmérő adatlapot s küldje be nekünk. Pályázatíró munkatársunk keresni fogja Önt és díjmentes pályázati tanácsadást biztosítunk Önnek!

>> Igényfelmérő adatlap <<

A szolgáltatás igénybevételéhez keresse munkatársunkat, Gyurokné dr. Bódi Csillát a következő elérhetőségek valamelyikén: , 30/936-0608.

A következő linken olvashatóak rövid összefoglalók az aktuálisan elérhető vidékfejlesztési pályázatokról: https://www.agroinform.hu/palyazatok/agroinform-agrarpalyazatok-49030-001.