Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

Ingatlanvásárlás a ZSU-DUO Bt-nél

2012-04-11

A ZSU-DUO Bt. 4.000.000,- forint vissza nem térítendő uniós támogatást és 8.000.000,- forint visszatérítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. A 15.500.000, forint összköltségű ingatlanvásárlással végre a vállalkozás saját tulajdonában lévő irodában, rendelőben végzi otthoni szakápolási szolgáltatói tevékenységét Pécsett.

A ZSU-DUO Egészségügyi Szolgáltató Bt. 2003. október 29. óta működik, magas szintű otthoni szakápolási szolgáltatóként. A Magyar Otthonápolás és Hospice Egyesület tagja 2003-tól. A Bt., mint Otthoni Szakápolási Szolgálat, magára nézve kötelezőnek ismeri el a minőségi szemlélet, a minőség iránti elkötelezettség érvényesülését és a minőségi munkavégzést, elfogadja, hogy az évi rendszeres belső Auditokat a MOHE közreműködésével, szervezésével valósítják meg. A vállalkozás vállalja az ápolás-gondozási feladatokat, gyógytornát, fizikoterápiát, gyógy-masszást, logopédus által végzett beszédterápiát, és szükség esetén a beteg vagy idős ember teljes ellátását a beteg otthonában.

A Bt. a saját tulajdonú ingatlanvásárlást már régóta fontolgatta, mivel az otthonápolási szolgáltatás szervezése eddig bérleményben működött és a korábbi egy-két főt foglalkoztató vállalkozás közel 30-35 főt foglalkoztató vállalkozássá fejlődött, mely megfelelő telephely nélkül már nem tud továbblépni.

A saját tulajdonú telephely nélkülözhetetlen volt ahhoz, hogy a Bt. tevékenységi kör bővítésével és a foglalkoztatott, ill. alkalmazott létszám növelésével nagyobb bevételre tegyen szert. A Kombinált Mikrohitel Program pályázatot a Baranya Megyei Vállalkozói Központon (BMVK), mint közvetítő szervezeten keresztül nyújtotta be a Bt., amit a BMVK és a MAG Zrt. gyors és hathatós közreműködésének köszönhetően, a beadást követően pár héten belül jóváhagytak. A vállalkozás a pályázatnak köszönhetően az ingatlan megvásárlásával komoly segítséget kapott az otthoni szakápolási szolgáltatói tevékenységének további hosszú távú eredményes működéséhez, amit a pályázat nélkül belátható időn belül a Bt. nem tudott volna elérni.

« Vissza a sikertörténetekhez