Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁS SEGÍTSÉGÉVEL VÁSÁROLT LED FAL P20 INFORMÁCIÓS ÓRIÁS KIJELZŐT A VS-LAKTRADE KFT.

2013-05-09

A VS - LAKTRADE Kft. 6.167.709,- forint vissza nem térítendő uniós támogatást (támogatástartalom 45,0000%) és 6.167.709,- forint visszatérítendő támogatást (támogatástartalom 45,0000%) nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. A 13.706.022,- forint összköltségű Led Fal P20 információs óriás kijelző megvételével  végre a vállalkozás a reklámügynöki tevékenységét is megkezdhette Székesfehérváron.

A Kft. élve a GOP-2011-2.1.1/M pályázati lehetőséggel, a reklámügynöki tevékenységének hosszú távú biztosításához  egy Led Fal P20 információs óriás kijelzőt vásárolt, hogy azt Székesfehérváron a Palotai u. 31. szám alatt kihelyezve biztosítsa a fényreklámozásban rejlő új piaci lehetőségeket.

A Kombinált Mikrohitel Program pályázatot a Baranya Megyei Vállalkozói Központon (BMVK), mint közvetítő szervezeten keresztül nyújtotta be a VS - LAKTRADE Kft.  A pályázatot a BMVK és a MAG Zrt. gyors és hathatós közreműködésének köszönhetően, a beadást követően pár héten belül jóváhagyták.

A vállalkozás a pályázatnak köszönhetően az információs óriás kijelző megvásárlásával komoly segítséget kapott a reklám piaci tevékenységének hosszú távú eredményes működtetéséhez, amit a pályázat nélkül belátható időn belül a Kft. egyedül, saját erőből nem tudott volna elérni.

« Vissza a sikertörténetekhez