Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

Telephelyvásárlás a Vigus Kft.-nél

2013-03-25

A Vigus Kft. 3,37 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást és 3,37 millió visszatérítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. A 7,5 forint összköltségű beruházásból telephelyvásárlás valósult meg Pécsen.

A Vigus Kft. fő tevékenysége 6820 saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása. A vállalkozás 1999 óta működik folyamatosan. Pécs területén több ingatlannal rendelkeznek, melyeket határozatlan idejű bérleti szerződésekkel bérbe adnak.

Az ingatlanok többek között Pécsen a Forrás Üzletházban, ez Pécs belvárosi frekventált helyén találhatóak az Árkád Üzletház szomszédságában.

A sikeres pályázatból egy telephelyet vásároltak Pécsen a Bajcsy-Zsilinszky u. 9. 1. em 65. szám alatt a Forrás Üzletházban. Az ingatlant a továbbiakban bérbeadásra kívánják hasznosítani, továbbá az ingatlan üzemeltetését is a Vigus Kft. fogja végezni.

A vállalkozás a vissza nem térítendő támogatással, és a kedvezményes kamatozású hitellel nagy segítséget kapott a további sikeres üzletmenet biztosításához.

« Vissza a sikertörténetekhez