Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

ÚJ IRODÁT VÁSÁROLT AZ UGRÓKÓD KFT.

2012-11-22

Az Urókód Kft. 2012 évben 3, 6 millió forint vissza nem térítendő és 3,6 millió forint visszatérítendő támogatásban részesült a Gazdaságfejlesztési Operatív Program Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázaton az Új Széchenyi terv keretében. A 8 millió forint összköltségvetésű beruházásból telephelyet vásároltak.

Az Ugrókód Kft. 2011. év végén alakult. Kezdetben bérelt ingatlanban működött a vállalkozás irodája. 2012 év elején merült fel a lehetőség, hogy a kft. hosszú távú működésének biztosítására a Kombinált Mikrohitel Program segítségével a telephelyet megvásárolja és saját tulajdonaként használja.

A pályázat a Baranya Megyei Vállalkozói Központ közreműködésével került beadásra.

Az ingatlan megvásárlásához 3.600 e Ft támogatást és 3.600 e Ft hitelt igényelt és kapott meg. Az önerő mértéke 800 e Ft volt. Az iroda megvásárlása a pályázat megnyerését követően rövidesen megvalósult.

A kialakított koordinátori iroda a város centrumában található, autóval, illetve tömegközlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető. Előny még az egyetemi városrész közvetlen szomszédsága, amely jó lehetőséget biztosít a műszaki karral történő együttműködésre, a tervezői feladatok ellátásában.

A Kft. a pályázatnak köszönhetően segítséget kapott a további sikeres működéshez. A helységbérleti díj kiváltásával jelentős költségmegtakarítást érhető el, ami egy kezdő vállalkozás esetében fontos tényező.

« Vissza a sikertörténetekhez