Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL BŐVÜLT A PÉCSI TWO-FORLONG KFT.

2011-09-08

A TWO-FORLONG Kft. az Új Széchenyi Terv segítségével ingatlanvásárlásra 3.240.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a GOP-2.1.1-11/M-2011 számú, Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázaton.

A TWO-FORLONG Kft. egy 1996 óta működő, pénzügyi tanácsadással, polisztirol habkaptárak gyártásával, újabban pedig ingatlanforgalmazással és értékbecsléssel foglalkozó cég. Tevékenységi köreink is bizonyítják: manapság nem elegendő, ha egy vállalkozás kizárólag egy tevékenységgel foglalkozik, az üzleti élet és a talpon maradás megköveteli a diverzifikált termék- és szolgáltatás palettát.

Cégünk 2011 tavaszán arra az elhatározásra jutott, hogy - élve az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségekkel - saját irodát vásárol. A terveket tett követte, és pályáztunk a vissza nem térítendő támogatást mikrohitellel ötvöző "Mikrovállalkozások fejlesztése" konstrukcióra. Összesen 7.200.000 Ft összköltségű beruházást valósíthattuk meg: Pécsett a városközpontban, jól megközelíthető helyen, a Kereskedők Házában egy földszinti, utcafronti irodát vásároltunk.

Miután sikerrel pályáztunk, sokan kérdezik tőlünk: hogyan tovább? Nincs több bérleti díj, viszont van egy saját irodahelyiség. Az Új Széchenyi Tervvel sikerült megalapoznunk vállalkozásunk további jövőjét, immár bátran bővíthetjük szolgáltatásainkat, a pénzügyi tanácsadás és habkaptárak gyártása mellett az ingatlanforgalmazási, a biztosítási és pályázatírási üzletág kiépítésén dolgozunk. Számításaink szerint az üzlet központi elhelyezkedése mindegyik üzletágunkra pozitív hatással lesz, hiszen manapság a frekventált és egyben rendezett környezet az egyik legjobb cégér.

« Vissza a sikertörténetekhez