Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

A TOM-TÚRA KFT. FEJLESZTÉSE IRODAVÁSÁRLÁSSAL

2011-12-19

A TOM-TÚRA Kft. 3.960.000 Ft vissza nem térítendő uniós támogatást és 3.960.000 Ft visszatérítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. A 8.800.000 Ft-os összköltségű beruházásból egy saját tulajdonú telephely vásárlása valósult meg.

A TOM-TÚRA Kft. már korábban tervezte egy új telephely vásárlását, amihez folyamatosan kereste a pályázati lehetőségeket is. Az Új Széchenyi Terv tavaszi megjelenése megoldást adott a problémára. A tervezett fejlesztést az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című konstrukció keretében valósították meg. A pályázat része volt egy Kombinált Mikrohitel Program, mely a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (BMVK), mint Közvetítő Szervezet segítőkész, és gyakorlott szakembereinek segítségével valósult meg.

A TOM-TÚRA Kft. 2001-ben immár 10 éve, családi vállalkozásként kezdte meg működését harkányi székhellyel. A tulajdonosok közgazdász végzettségűek. A cég több tevékenységi területen dolgozik, a fejlesztés azonban az üzletviteli tanácsadás profilhoz kötődik. Az elmúlt 10 év alatt folyamatosan kellett reagálni a gazdasági és piaci környezet változásaira. A telephelyvásárlással egy irodahelységet vásároltak, ahol az irodai eszközöket el tudják helyezni (telefon, fax, számítógépek, fénymásoló, tárgyaló asztal, stb.) és megfelelő ügyfélteret tudnak biztosítani leendő potenciális partnereiknek a tanácsadások alkalmával. A szolgáltatásuk során segítséget kívánnak nyújtani ügyfeleiknek az alábbi területeken: rövid- és középtávú üzleti stratégiák kialakítása, költségoptimalizálás, hatékony munkaerő gazdálkodás kialakítása, feladatok optimalizálása, hazai és uniós források feltérképezése, pályázatkeresés, és írás.

A TOM-TÚRA Kft. a pályázatnak köszönhetően komoly segítséget kapott a további sikeres működéshez, amit a pályázat során elnyert vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatás nélkül nem, vagy csak lényegesen nehezebben tudott volna elérni.

« Vissza a sikertörténetekhez