Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

UNIÓS TÁMOGATÁSSAL FOGÁSZATI DIGITÁLIS PANORÁMARÖNTGENKÉSZÜLÉK VÁSÁRLÁSA

2012-07-23

Tihanyiné dr. Vándor Éva Beáta fogszakorvos egyéni vállalkozó az Új Széchenyi Terv keretében a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiíráson 2,79 millió forint visszatérítendő és ugyanennyi vissza nem térítendő uniós támogatáshoz jutott. A 6,2 millió összértékű beruházásból fogászati digitális panorámaröntgen-készülék vásárlására került sor.

Tihanyiné dr. Vándor Éva Beáta már több mint 15 éve dolgozik vállalkozó fogorvosként Komló városában. Betegei kezelését azóta ugyanott, a Vértanuk u. 23. szám alatti saját rendelőjében végzi. Működése során nagy gondot fordít arra, hogy mindig a legkorszerűbb orvosi műszerek és berendezések segítségével végezze gyógyító munkáját.

Most az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében a "Mikrovállalkozások fejlesztése" című pályázaton nyert 2,79 millió forintos uniós támogatás, és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ által folyósított mikrohitel segítségével lehetősége nyílt egy korszerű, digitális panorámaröntgen-készülék megvásárlására.

A beruházás révén a szájüregi daganatok szűrése könnyebbé és pontosabbá válik, s vállalkozó fogorvosként versenyképes marad a hazánkba irányuló fogászati turizmus piacán is, mivel a megvásárolt berendezés a fogászati inplantátumok készítéséhez nélkülözhetetlen.

  • Név:Tihanyiné dr. Vándor Éva Beáta (2012)
  • Cím:7300 Komló, Vértanúk u. 23.
  • Telefonszám:+36 72/485-888
  • E-mail cím:
« Vissza a sikertörténetekhez