Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VETT INGATLANT A TÉMA - CONSULTING KFT.

2013-02-20

A TÉMA - Consulting Kft. 10 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást és ugyanennyi visszatérítendő támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. A 24 millió forint összköltségű ingatlanvásárlással a vállalkozás a saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása és üzemeltetése tevékenységét biztosítja Pécsett.

A TÉMA - Consulting Kft. a GOP-2011-2.1.1/M pályázati lehetőség segítségével vásárolta meg Pécsett, az Anna u. 25. fszt. 1. szám alatt található két szobás 98 m2 alapterületű ingatlant, mely tökéletesen alkalmas a saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadása és üzemeltetése tevékenységére. Ezzel a vállalkozás hosszú távon biztosítja a bérbeadási és üzemeltetési tevékenységének működési feltételeit, miközben az ingatlant már bérbe is adta az NFÜ engedélyével és hozzájárulásával.

A Kombinált Mikrohitel Program pályázatot a Baranya Megyei Vállalkozói Központon (BMVK), mint közvetítő szervezeten keresztül nyújtotta be a vállalkozás, amit a BMVK és a MAG Zrt. eredményes közreműködésének köszönhetően, a beadást követően viszonylag rövid időn belül jóváhagytak.

A pályázat eredményeként az ingatlan megvásárlásával a TÉMA - Consulting Kft. induló vállalkozásként jelentős segítséget kapott tevékenységének hosszú távú működtetéséhez, amit a pályázat nélkül a vállalkozás csak sokkal később tudott volna elérni.

« Vissza a sikertörténetekhez