Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

UNIÓS TÁMOGATÁSSAL CIRKÓNIUM-DIOXID ALAPANYAGÚ, SZERVEZETBARÁT FOGPÓTLÁSOK GYÁRTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES BERENDEZÉSEK VÁSÁRLÁSA

2012-01-11

A Szupper Dental Bt. az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázaton 2,82 millió forint uniós támogatást nyert korszerű fogtechnikai korszerű berendezések vásárlására.

A Szupper Dental Fogtechnikai Betéti Társaság családi vállalkozás, amely már több mint egy évtizede készít fogpótlásokat a betegek számára. Erejükhöz mérten követik a technológiai fejlődést, s igyekeznek megvásárolni az új fejlesztésű berendezéseket, azonban ezek költségei néha meghaladják lehetőségeiket.

Most, az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében a "Mikrovállalkozások fejlesztése" című pályázaton nyert 2,82 millió forintos uniós támogatás, és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ által folyósított mikrohitel segítségével lehetőségük nyílt az egyik legkorszerűbb, cirkóniumdioxid alapú, szervezetbarát fogpótlásokat előállító géprendszer megvásárlására.

A beruházás révén a társaság 7 alkalmazottja foglalkoztatása biztonságosabbá vált, hiszen az új technológiával a cég megőrzi versenyképességét.

« Vissza a sikertörténetekhez