Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV SEGÍTSÉGÉVEL FEJLŐDIK A PÉCSI FOGÁLSZATI VÁLLALKOZÁS

2011-11-21

A pécsi SZIROM DENTAL Kft. új fogászati eszközök vásárlására 4 millió forint vissza nem térítendő támogatást és 4 millió forint támogatott hitelt nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése pályázatán.

A SZIROM DENTAL Kft. mindössze 921.750 Ft (10,3315%) önerőből, 4.000.000 Ft (40,8343%) vissza nem térítendő támogatásból és ugyanennyi mikrohitelből új fogászati eszközöket vásárolt.

Szerencsére manapság egyre több - az én sajtóközleményemhez hasonló - híreket olvashat az ember. Pár hónappal ezelőtt magam sem hittem volna, hogy e sorokat írva egy új, modern gépekkel felszerelt rendelőben fogadhatom pácienseimet. Visszagondolva a pályázat elkészítése és leadása előtt tele voltam kétségekkel és kérdésekkel? Kell ,,ez" vajon nekem? Mi lesz, ha nem nyerek... vagy ha mégis?

A válasz nem sokáig váratott magára: hiánypótlással ugyan, de alig több mint egy hónap alatt megnyertem életem első pályázatát, a támogató döntést követően pedig cégem megkapta a konstrukció részét képező Kombinált Mikrohitelt a Baranya Megyei Vállalkozói Központtól.

Mint minden fogorvos, én is tisztában voltam vele, hogy a fogászati betegellátás az elmúlt évtizedben rengeteget fejlődött, egyre gyakoribb igényként jelenik meg az innovatív technológiák alkalmazása. Aki kimarad a folyamatos megújulásból, az új alkalmazásokat csak késve adaptálja, az lemarad. Manapság ezt a luxust senki sem engedheti meg magának.

Kollégáimmal beszélgetve - megosztva a pályázás során nyert tapasztalataimat - vált világossá számomra: nemcsak az új kezelőegység, a modern nagyfrekvenciás röntgen készülék, vagy a várhatóan megnövekvő ügyfélkör miatt volt érdemes pályáznom a Mikrovállalkozások fejlesztése c. pályázatra. Bebizonyítottam magamnak, hogy kvázi egyszerű vállalkozóként én is részese lehetek egy sikertörténetnek!

« Vissza a sikertörténetekhez