Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL FEJLESZTI TOVÁBB MŰKÖDÉSÉT A SZINEZET KFT. PÉCSETT

2011-11-09

A SZINEZET Kft. 4 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást és 4,55 millió visszatérítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. A 9,5 millió forint összköltségű beruházás keretében egy telephely megvételére került sor.

A SZINEZET Kft. 2011. második negyedévében értesült az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségekről. Ennek kapcsán merült föl, hogy a vállalkozás tevékenységének költséghatékonyabb működésének biztosítását a Kombinált Mikrohitel Program pályázaton keresztül valósítsa meg a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (BMVK), mint közvetítő szervezet segítségével.

A pályázat - a BMVK és a MAG Zrt. gyors és hathatós közreműködésének köszönhetően, a beadást követő pár héten belül eredményes volt.

A SZINEZET Kft. a tevékenységének az elvégzéséhez szükséges eszközöket, anyagokat eddig bérelt telephelyen tárolta. A Kombinált Mikrohitel Program pályázati lehetőségnek köszönhetően az ingatlan megvételével saját telephelyén tudja biztosítani a működéshez szükséges feltételeket.

A megvásárolt ingatlan jó helyen, Pécs belvárosának szélén, forgalmas közlekedési út mellett található, ami logisztikailag igen értékessé teszi az ingatlant. Így hosszútávon biztosítható lesz a Kft. számára az anyagok és eszközök tárolása, raktározása úgy, hogy az adminisztratív feladatok ellátása is megoldottá válik egy iroda kialakításával. Az ingatlan megvételével tovább nő a Kft. vagyona, a logisztikai feladatok lényegesen leegyszerűsödnek, csökkennek a működési költségek, javul a vállalkozás jövedelmezősége.

A Kft. a pályázatnak köszönhetően az új telephelyének megvásárlásával komoly segítséget kapott a további eredményes működéséhez, amit a pályázat során elnyert vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatás nélkül nem tudott volna elérni.

A fentiek miatt csak ajánlani tudjuk más vállalkozásoknak is, hogy minél többen vegyenek részt a pályázaton, mert érdemes.

« Vissza a sikertörténetekhez