Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉST EREDMÉNYEZŐ INGATLANVÁSÁRLÁS, AZ EGYÉNI VÁLLALKOZÁS TEVÉKENYSÉGI KÖRÉNEK KIBŐVÍTÉSE CÉLJÁBÓL

2012-01-20

Szabó Jenő egyéni vállalkozó a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiíráson 4.000.000 forint vissza nem térítendő és 7.700.000 forint visszatérítendő támogatáshoz jutott az Új Széchenyi Terv keretén belül. A 13.000.000 forint összköltségvetésű beruházásból egy 170 m2-es ingatlan megvásárlására került sor.

Szabó Jenő egyéni vállalkozó tevékenységét 2008 óta végzi a Baranya megyei Siklós városában, főtevékenysége közúti áruszállítás. Vállalkozása jövőjét, a fuvarozást is érintő gazdasági válság következtében, a vendéglátó tevékenységben látja. Társtulajdonosként 2009 óta foglalkozik vendéglátással, mely üzletágat nem érintett mélyen az elmúlt évek gazdasági válsága. Ezért is döntött úgy, hogy tevékenységi körét bővíti melegkonyhás vendéglátással.

Ennek érdekében, európai uniós támogatás segítségével, egy 170 m2-es ingatlant vásárolt meg. A tervezett melegkonyhás vendéglátóegység a térség iskolái, óvodái, egyéb közintézményei számára biztosít ellátást. A vendéglőben napi menüztetés és á la carte étkeztetés tervezett, valamint rendezvények szervezésével kívánja a vállalkozó megcélozni leendő vevőit. A vendéglő elsődleges feladata a gyermekétkeztetés, illetve az ételek iskolába, óvodába történő kiszállítása.

« Vissza a sikertörténetekhez