Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

A SZABÓ ÉS TÁRSA KÖNYVVIZSGÁLÓ ÉS ADÓTANÁCSADÓ KFT. UNIÓS TÁMOGATÁS SEGÍTSÉGÉVEL VÁSÁROLTA MEG A MŰKÖDÉSÉHEZ SZÜKSÉGES IRODÁJÁT PÉCSETT

2012-04-06

A Szabó és Társa Kft. működésének biztosításához iroda vásárlására 4 millió forint vissza nem térítendő támogatást és 6 millió forint visszatérítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiírásán. A beruházás összköltségvetése 11,5 millió forint volt.

A Szabó és Társa Kft. 2011. harmadik negyedévében értesült az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségekről, ezen belül is a GOP-2011-2.1.1/M jelű pályázati konstrukcióról. Tekintettel arra, hogy a Kft. által bérelt telephelyéről amúgy is ki kellett vonulni, merült fel a lehetőség, hogy a vállalkozás működésének hosszú távú biztosítására, a Kft. a könyvelési, könyvvizsgálati, valamint adó tanácsadási szolgáltatását, az ügyfelek fogadását végre saját tulajdonú irodában, megfelelő körülmények között oldja meg a Szabó és Társa Kft. a Kombinált Mikrohitel Program pályázat segítségével.

A pályázatot a Baranya Megyei Vállalkozói Központon (BMVK), mint közvetítő szervezeten keresztül nyújtotta be a vállalkozás.

A pályázat a közreműködő szervezetek gyors és hathatós működésének köszönhetően a beadást követő pár héten belül pozitív elbírálásban részesült.

A Szabó és Társa Kft. az elnyert támogatásból megvásárolt ingatlan segítségével végre megnyugtató módon, hosszú távon bebiztosította működését úgy, hogy a saját tulajdonú iroda nagyon jól megközelíthető helyen, Pécs belvárosának szélén helyezkedik el. A fejlesztésnek köszönhetően nőtt a Kft. vagyona, jelentősen javulnak működési feltételei, csökkenő működési költségeke mellett.

« Vissza a sikertörténetekhez