Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

AZ SV FINANCE GROUP KFT. INGATLANVÁSÁRLÁSA AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV KERETÉBEN

2012-12-04

Az SV Finance Group Kft. 2012 júniusában 4,05 millió forint vissza nem térítendő és ugyanennyi visszatérítendő támogatást nyert a Mikrovállalkozások fejlesztése programban az Új Széchenyi Terv keretében. A 9 millió forint összköltségvetésű beruházásban ingatlanvásárlás valósult meg.

A cég 2011-ben alakult, profilját tekintve adótanácsadással és könyveléssel foglalkozik. A vállalkozás alapítása óta sikeresen működik, szükséges és hasznos piaci szegmenst képvisel. Gazdasági tevékenységük és termelékenységük folyamatos fejlődést mutat, azonban a cég székhelye miatt lehetetlen volt a további kapacitásbővítés, mivel a bérelt ingatlan átépítése nem volt kivitelezhető.

A 9.000.000 forint összköltségvetésű beruházás valós igényekre és azok kiszolgálására épült. Lehetővé tette a vállalkozás számára egy saját telephely megvásárlását, ami jól megközelíthető, így ügyfeleik illetve munkatársaik számára jobb elérhetőséget, emellett modern, szakszerű, kényelmes és igényes környezetet biztosít. Növeli a vállalkozás reprezentatív értékét, általa a társaság bővíteni tudja piaci pozícióját és tevékenységi körét. Rendezett munkakörülményeket illetve tárgyalási lehetőségeket tesz lehetővé, így hozzásegíti a mikrovállalkozást az olyan további céljaik eléréséhez, mint új ügyfelek szerzése, versenytársaik megelőzése, bevételük növelése és kiadásaik optimalizálása.

A beruházáshoz a vállalkozás 4.050.000 forint vissza nem térítendő és ugyanennyi visszatérítendő támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv segítségével.

« Vissza a sikertörténetekhez