Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

UNIÓS TÁMOGATÁSSAL ÜZLETHELYISÉG ÉS HÁLÓZATI NYOMTATÓ VÁSÁRLÁSA (SEDINA Kft.)

2012-06-16

A pécsi SEDINA Kft. az Új Széchenyi Terv keretében a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiíráson 10 millió forint visszatérítendő és ugyanennyi vissza nem térítendő uniós támogatáshoz jutott. A 22,6 millió összértékű beruházásból irodahelyiség és hálózati nyomtató megvásárlására került sor.

A SEDINA Kft. megalakulása óta felszámolói tevékenységet folytat a Dél-Dunántúl területén, szabad pénzeszközei azonban sosem voltak elegendőek egy saját irodahelyiség megvásárlásához.

Most, az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében a "Mikrovállalkozások fejlesztése" című pályázaton nyert 10 millió forintos uniós támogatás, és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ által folyósított mikrohitel segítségével lehetősége nyílt megfelelő irodahelyiség és korszerű hálózati nyomtató beszerzésére.

Az eddig fizetett bérleti díj megtakarításával csökkennek a társaság költségei, nyeresége növekedni fog, a hálózati nyomtató pedig jelentősen gyorsítja az irodai munkát. A megvásárolt irodahelyiségben a jelenleginél több alkalmazottat is foglalkoztatni tudnak a jövőben.

« Vissza a sikertörténetekhez