Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL ÚJ PILÁTES STÚDIÓ KEZDTE MEG MŰKÖDÉSÉT PÉCSETT, A SÁNDOR ÉS VERES BT. KEZDEMÉNYEZÉSÉRE

2012-07-25

A Sándor és Veres Bt. 4.000.000,- forint vissza nem térítendő uniós támogatást (támogatástartalom 44,0774%) és 4.167.451,- forint visszatérítendő támogatást (támogatástartalom 45,9926%) nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. A 9.074.946,- forint összköltségű ingatlanvásárlással, az ingatlan átalakításával, felújításával végre a vállalkozás a saját tulajdonában lévő ingatlanban végzi az egészséges és mozgásszervi panaszokkal küzdő emberek Pilates stúdió keretében való egészségmegőrzését, mozgás fejlesztését Pécsett.

A 2000-ben alakult Sándor és Veres Bt. számára a GOP-2011-2.1.1/M pályázat ideális lehetőségként kínálkozott a Bt. céljainak, egy Pilates Stúdió megvalósításának elérésére. Így az egészségmegőrzésre hangsúlyt fektető, valamint a mozgásszervi panaszokkal küzdő emberek számára új lehetőség nyílik a természetes gyógymódú Pilates torna alkalmazására. A cél eléréséhez megvásárlásra került a Pécs, Esztergár L. u. 9./B. 1. 41. szám alatti ingatlan, aminek átalakításával és teljes körű felújításával egy korszerű, teljesen új Pilates Stúdió nyitotta meg kapuit.

A Kombinált Mikrohitel Program pályázatot a Baranya Megyei Vállalkozói Központon (BMVK), mint közvetítő szervezeten keresztül nyújtotta be a vállalkozás, amit a BMVK és a MAG Zrt. közreműködésével hagytak jóvá.

A Sándor és Veres Bt. a GOP-2011-2.1.1/M pályázatnak köszönhetően komoly segítséget kapott a tervezett Pilates Stúdió megvalósításához és annak hosszú távú eredményes működéséhez, amit a pályázat nélkül belátható időn belül a Bt. csak saját erőből nem tudott volna elérni.

« Vissza a sikertörténetekhez