Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

ROZINGER EDINA EGYÉNI VÁLLALKOZÓ ÜZLETHELYSÉG VÁSÁRLÁSA AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV KERETÉBEN

2011-12-12

Rozinger Edina egyéni vállalkozó sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiírására. Az így elnyert támogatás összege 2.925.000 forint, melyhez ugyanennyi mikrohitel társul. A beruházás összköltsége 6,5 millió forint volt, melyet ingatlan vásárlására fordítottak.

Rozinger Edina egyéni vállalkozó 2004 óta foglalkozik kismama ruhák és kiegészítők gyártásával és forgalmazásával Pécsett.

Az Új Széchenyi Terv mikrohitellel kombinált pályázata keretében a korábbi bérelt üzlethelyiség helyett egy saját tulajdonú, szebb, jobb, frekventált helyen lévő ingatlan megvásárlása valósulhatott meg.

A projekt összköltsége 6.500.000 Ft volt. A projekt keretében 2.925.000 Ft vissza nem térítendő és ugyanennyi a visszatérítendő támogatást nyert el a vállalkozó. A projekt a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (BMVK), mint közvetítő szervezet segítőkész, és gyakorlott szakembereinek segítségével valósult meg.

A vállalkozás a pályázatnak köszönhetően komoly segítséget kapott a további sikeres működéshez, amit a pályázat során elnyert vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatás nélkül nem, vagy csak lényegesen nehezebben tudott volna elérni.

« Vissza a sikertörténetekhez