Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL SAJÁT TULAJDONÚ INGATLANBAN FOLYTATJA TEVÉKENYSÉGÉT A PÉCSI DÓM TOURS KFT. PÉCSETT

2012-08-28

A Pécsi Dóm Tours Kft. 4.000.000,- forint vissza nem térítendő uniós támogatást és 4.550.000,- forint visszatérítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. A 9.500.000,- forint összköltségű ingatlanvásárlással végre a vállalkozás saját tulajdonában lévő irodában folytatja utazásszervezési szolgáltatói tevékenységét Pécsett.

A 2008 márciusában alakult Pécsi Dóm Tours Kft. utazásszervezési szolgáltatással foglalkozik. A Kft. megalakulása óta bérelt üzlethelyiségben folytatta tevékenységét a belvárosban igen magas bérleti díjak mellett, ami a gazdasági és pénzügyi válság mellet igen komoly terheket rótt a vállalkozásra. Belátható időn belül a vállalkozásnak esélye sem lett volna egy belvárosi iroda megvásárlására a GOP-2011-2.1.1/M pályázat nélkül. Így kapóra jött a pályázati lehetőség, aminek köszönhetően Pécs belvárosában, a Teréz u. 1. fszt. 1. szám alatt egy 33 m2 alapterületű irodában végzi már tevékenységét a vállalkozás.

A Kombinált Mikrohitel Program pályázatot a Baranya Megyei Vállalkozói Központon (BMVK), mint közvetítő szervezeten keresztül nyújtotta be a Kft., amit a BMVK és a MAG Zrt. gyors és hathatós közreműködésének köszönhetően, a beadást követően pár héten belül jóváhagytak.

A vállalkozás a pályázatnak köszönhetően az ingatlan megvásárlásával komoly segítséget kapott tevékenységének további hosszú távú eredményes működéséhez, amit a pályázat nélkül belátható időn belül a Kft. nem tudott volna elérni.

« Vissza a sikertörténetekhez