Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

Saját irodába költözött a P.A.D.-Trade Bt. Pécsen

2013-09-13

A P.A.D.-Trade Bt. 6,07 millió forint vissza nem térítendő támogatást és ugyanekkora összegű visszatérítendő, támogatott hitelt nyert el az Új Széchenyi Terv „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázatán. A 13,5 millió forint összköltségű beruházásból irodát vásárolt a papíráru, kültéri bútor és teraszfűtő berendezések forgalmazásával foglalkozó vállalkozás 2013. szeptemberre Pécsen.

A P.A.D.–Trade Bt. 2006-ban alakult és kezdetben tréningszervezéssel foglalkozott. Jelenleg fő profilja a kereskedelem: papíráru, kültéri bútor és teraszfűtő berendezések forgalmazásával foglalkozik. A Inter Profil Bt. partnercég webes felületén történő árusítás teszi ki a társaság forgalmának egy részét, illetve direkt marketingen segítségével értékesíti termékeit a végfelhasználók felé.

A profilváltással bekövetkezett árbevétel növekedés indokolttá tette egy új iroda megvásárlását. A vállalkozás pályázatot nyújtott be a GOP-2.1.1-11/M című kiírására, és 2013-ban európai uniós forrás segítségével telephelyet vásárolt Pécsen, a Nagymeszes dűlő 41/A. szám alatt.

A társaság a pályázatnak köszönhetően komoly anyagi segítséget kapott fejlődéséhez, amit az elnyert források nélkül nem vagy nagyon nehezen tudott volna megvalósítani. A projekt az Új Széchenyi Terv keretében 6 075 000 forint vissza nem térítendő támogatásban, valamint szintén 6 075 000 forint visszatérítendő, támogatott hitelben részesült, amelyet saját erővel kiegészítve az összköltség 13 500 000 forint volt.

  • Név:P.A.D.-Trade Bt.
  • Cím:7627 Pécs, Tündér u. 18/A.
  • Telefonszám:30/708-4814
  • E-mail cím:
« Vissza a sikertörténetekhez