Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

ÚJ FOGTECHNIKAI LABOR KIALAKÍTÁSA PÉCSETT

2011-11-14

Az OLASZ-DENT Kft. 2.550.000 forint visszatérítendő és 2.220.000 vissza nem térítendő uniós támogatáshoz jutott a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. Az 5,3 millió forint összköltségvetésű beruházásból új fogtechnikai eszközök beszerzésére került sor.

Mint minden alkalmazott, én is rengeteget gondolkoztam azon, hogy egyszer saját vállalkozásba kezdek. Pénzügyi okok miatt ez egészen a közelmúltig nehezen elérhetőnek tűnt, ám a kedvezményes mikrohitellel, illetve az Új Széchenyi Terv GOP-2011-2.1.1/M jelű pályázat vissza nem térítendő támogatásával végre sikerült megvalósítanom régi álmomat: kialakítani egy saját fogtechnikai labort.

A pályázat és az ahhoz kapcsolódó Kombinált Mikrohitel segítségével az induláshoz leginkább szükséges új fogtechnikai gépeket, speciális eszközöket tudtam megvásárolnom. Az eszközökkel olyan vevői igényeket is ki tud vállalkozásom elégíteni, amikre a pályázat nélkül csak jóval később építhetett volna.

Célom - mint azt pályázatomban és mikrohitel igénylésemben is leírtam - egy jól működő, munkájára igényes, árban versenyképes, valamint a fogtechnika minden ágát lefedő labor megteremtése volt. Ugyan a piacon már most is viszonylag magas a versenytársak száma, ám tapasztalataim szerint korrekt üzletpolitikával, becsületes és kitartó munkával szép sikereket lehet elérni. Tervezett tevékenységeink - jellegükből adódóan - nem helyhez kötöttek: a már régóta oly divatos fogturizmus területileg nincs korlátozva, ugyanis munkáinkat postai úton bárhova el tudjuk juttatni, így kvázi korlátlanok a lehetőségeink.

Saját fogtechnikai laborom megnyitása több szempontból is mérföldkő: az önfoglalkoztatás révén biztosíthatom saját és családom megélhetését, új munkatársak felvételével pedig munkahelyeket teremthetek.

« Vissza a sikertörténetekhez