Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

AZ ODP VITAL KFT. UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VÁSÁROLTA MEG A MŰKÖDÉSÉHEZ SZÜKSÉGES TELEPHELYÉT PÉCSETT

2012-04-06

Az ODP Vital Kft. négy millió forint visszatérítendő és ugyanennyi vissza nem térítendő támogatásban részesült a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A tíz millió forint összköltségvetést meghaladó beruházásból telephelyet vásároltak.

Az ODP Vital Kft. 2011. harmadik negyedévében értesült az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségekről. Ennek kapcsán merült fel a lehetőség, hogy a vállalkozás működésének biztosítására, a 140 féle táplálék-kiegészítő raktározására, a Kft. adminisztrációs ügyeinek intézésére, a potenciális ügyfelek fogadásának megfelelő körülmények között való biztosítására üzlethelyiséget vásároljon a Kombinált Mikrohitel Program pályázat segítségével.

A pályázatot a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (BMVK), mint közvetítő szervezet segítségével nyújtotta be.

A pályázat a közreműködő szervezetek gyors és hathatós működésének köszönhetően a beadást követő pár héten belül nyert.

Az ODP Vital Kft. eddigi tevékenységének továbbfejlesztését, a raktározási és csomagolási tevékenységet, az adminisztrációs feladatok elvégzését, az ügyfelek, potenciális vásárlók megfelelő körülmények közötti fogadását biztosítja a most elnyert támogatásból megvásárolt ingatlan segítségével. Az ingatlan rendkívül jó helyen, Pécs belvárosának szélén helyezkedik el, egy új építésű társasház földszintjén, ami logisztikailag is értékessé teszi az ingatlant. A fejlesztésnek köszönhetően tovább nő a Kft. vagyona, javulnak működési feltételei, racionalizálódnak működési költségei.

A Kft. a pályázatnak köszönhetően komoly segítséget kapott a további sikeres működéséhez, amit a pályázat során elnyert vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatás nélkül nem, vagy csak lényegesen nehezebben tudott volna elérni a későbbiek folyamán.

« Vissza a sikertörténetekhez