Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

ESZKÖZBESZERZÉS A MÚZEUM-VÁRKERT KFT. VERSENYKÉPES SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉSE ÉRDEKÉBEN

2013-03-14

A Múzeum-Várkert Kft. 7.861.320 Ft vissza nem térítendő uniós támogatást és 7.861.320 Ft visszatérítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. A 17.469.600 Ft-os összköltségű beruházásból eszközvásárlás, informatikai eszközfejlesztés valósult meg a cég székhelyén.

A Múzeum-Várkert Kft. már korábban tervezte szolgáltatás fejlesztésének bevezetését, új eszközök vásárlását, amihez folyamatosan kereste a pályázati lehetőségeket is. Az Új Széchenyi Terv megjelenése megoldást adott a problémára. A tervezett fejlesztést az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című konstrukció keretében valósították meg. A pályázat része volt egy Kombinált Mikrohitel Program, mely a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (BMVK), mint Közvetítő Szervezet segítőkész, és gyakorlott szakembereinek segítségével valósult meg.

A Múzeum-Várkert Kft. immár 5 éve kezdte meg működését. A tulajdonosok kommunikáció és grafikai, vizuális szakember és művészetterapeuta végzettségűek. A cég több tevékenységi területen dolgozik, a fejlesztésre azonban a grafikai, szerkesztési munkák és azok utómunkáinak területén került sor. Az elmúlt 5 év alatt folyamatosan kellett reagálni a gazdasági és piaci környezet változásaira. Az eszközbeszerzésen digitális nyomógépet, síkhőprést, szélessávú nyomtatót, a nyomat megmunkálásaihoz szükséges gépeket vásárolták, illetve informatikai- és programfejlesztésre is sor került. A szolgáltatásuk során segítséget kívánnak nyújtani ügyfeleiknek az alábbi területeken: arculat tervezés, grafikai, szerkesztői feladatok elvégzése, dekorációs tevékenység, kiadvány szerkesztés és kivitelezés.

A Múzeum-Várkert Kft. a pályázatnak köszönhetően komoly segítséget kapott a további sikeres működéshez, amit a pályázat során elnyert vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatás nélkül nem, vagy csak lényegesen nehezebben tudott volna elérni.

« Vissza a sikertörténetekhez