Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

A MECSEK TEA KFT. IRODABERUHÁZÁSA EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL PÉCSETT

2012-04-02

A Mecsek Tea Kft. 4 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást és 5,9 millió forint visszatérítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiírásán. A 11 millió forint összköltségű beruházás keretében ingatlanvásárlással egy saját tulajdonú iroda kialakítására került sor.

A vállalkozás még időben értesült az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségekről ahhoz, hogy a GOP-2011-2.1.1/M pályázat segítségével saját tulajdonú iroda kialakítását valósítsa meg Pécsett a történelmi belvárosban. A pályázat benyújtására Baranya Megyei Vállalkozói Központon (BMVK), mint közvetítő szervezeten keresztül került sor.

A pályázatot a BMVK és a MAG Zrt. hatékony közreműködésének köszönhetően, a beadást követően pár héten belül jóváhagyták.

A vállalkozás jövőbeni kilátásai a pályázatnak köszönhetően sokkal jobbak, mivel egy saját tulajdonú belvárosi, frekventált helyen található irodában, lényegesen jobb és színvonalasabb körülmények között tudja fogadni potenciális megrendelőit, szállítóit, partnereit.

Ezzel a pályázattal a Mecsek Tea Kft. a gyógy- és élvezeti teák, gyógynövény kivonatokból készült tinktúrák, olajak, gyógy kozmetikumok értékesítése és kereskedelme kapcsán komoly segítségre, versenyelőnyre tett szert.

« Vissza a sikertörténetekhez