Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

INGATLANVÁSÁRLÁSSAL MEGVALÓSULÓ FEJLESZTÉS PÉCSETT A MAGYARMECSKEI HÁZIORVOSI BT-NÉL

2012-06-11

A Magyarmecskei Háziorvosi Bt. 7,6 millió forint visszatérítendő és ugyanennyi vissza nem térítendő támogatásban részesült az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiírásán. A 17 millió forint összköltségű beruházásból székhelyvásárlás valósult meg.

A Magyarmecskei Háziorvosi Bt. 1999-ben kezdte meg működését. Fő tevékenysége a járóbeteg ellátás Magyarmecske, Magyartelek, Kisasszonyfa és Gilvánfa területén. A Járóbeteg ellátás gyerekekre, felnőttekre, valamint ügyeleti ellátásra egyaránt kiterjed. Foglalkozásegészségügyi tevékenységet is folytat.

A sikeres pályázat keretében a Magyarmecskei Háziorvosi Bt. székhelyet vásárolt, így a fő tevékenységi körön kívül minden más tevékenységet erre a helyre helyezett át. A megnövekedett adminisztráció és a dokumentáció tárolása miatt szükség volt az új székhelyre, valamint az oktatások, illetve előadások felkészülésére is optimális helyszín.

A Magyarmecskei Háziorvosi Bt. a pályázatnak köszönhetően komoly segítséget kapott a vállalkozása fejlesztéséhez, amit a pályázat során elnyert vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatás nélkül nem, vagy csak lényegesen nehezebben tudott volna elérni.

« Vissza a sikertörténetekhez