Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

A PÉCSI M-DX INGATLANFEJLESZTŐ ÉS HASZNOSÍTÓ KFT. IRODAVÁSÁRLÁSA

2013-03-11

Az ingatlan bérbeadással és üzemeltetéssel foglalkozó M-DX Ingatlanfejlesztő és Hasznosító Kft. új telephely vásárlására 10.000.000 forint (44,44%) vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv GOP-2011-2.1.1/M jelű pályázatán. A beruházás költségvetése a támogatáson kívül további 10.000.00 forint (44,44%) mikrohitelből és 2.500.000 forint (11,11%) saját forrásból valósult meg.

A pécsi székhelyű (és tulajdonosa révén) kötődésű M-DX Ingatlanfejlesztő és Hasznosító Kft. megalapítását egyfelől üzleti kényszer, másfelől a kedvező piaci feltételek tették lehetővé. Vállalkozásunk a GOP-2.1.1/M jelű pályázatból, az ehhez kapcsolódó kedvezményes kamatozású mikrohitelből, valamint 2.500.000 Ft saját erőből saját ingatlant tudott vásárolni Pécsett, a belvároshoz közel eső, ám parkolás szempontjából a centrumhoz képest jobb adottságokkal rendelkező városrészben (Vargha Damján utca).

Ingatlanfejlesztő cégünk fő célja az volt, hogy hosszú távon ingatlant biztosítson az IT fejlesztésekkel foglalkozó DEXTER Kft-nek (mely már évek óta többnyire bérelt ingatlanokban végzi tevékenységét), illetve igény szerint egyéb vállalkozásnak. Az ingatlan elhelyezkedésének és jó beosztásának köszönhetően tökéletes munkakörülményeket biztosít szoftverfejlesztőink számára. Az iroda belső felújítását és végső kialakítását az ingatlan bérlője végzi el, míg a pályázati felhívással összhangban az ingatlan üzemeltetési, általános karbantartási, illetve irodaszolgáltatási feladatait az M-DX Ingatlanfejlesztő és Hasznosító Kft. fogja végezni, így hosszú távon is biztosított az ingatlan állagmegóvása és üzleti célú hasznosítása.

A tervezett fejlesztés hatására nemcsak a bérlő vállalkozás munkakörülményei javulnak, de az M-DX Ingatlanfejlesztő és Hasznosító Kft. egy fő főállású munkavállalónak is munkát és megélhetést fog biztosítani.

  • Név:M-DX Ingatlanfejlesztő és Hasznosító Kft.
  • Cím:7625 Pécs, dr. Majorossy Imre utca 36.
« Vissza a sikertörténetekhez