Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL ÚJ TELEPHELYET VÁSÁROLT A PÉCSI HANG- ÉS FÉNYTECHNIKAI SZOLGÁLTATÁSOKKAL FOGLALKOZÓ CÉG

2011-08-05

A Line-Acoustics Bt. új telephely vásárlására 2,745 millió forint uniós támogatást nyert az Új Széchenyi Terv GOP-2011-2.1.1/M jelű Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán.

Először 2011 első negyedévében értesültünk az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségekről. Mivel korábban sosem pályáztunk még, eleinte hezitáltunk, hogy bele merjünk vágni. Szerencsénkre a Kombinált Mikrohitel Programban régiónkban elsőként Közvetítő státuszt szerző Baranya Megyei Vállalkozói Központ munkatársai nemcsak segítőkészek, de gyakorlott szakembereknek bizonyultak: az ő segítségükkel választottuk ki az elképzeléseinkhez leginkább illeszkedő pályázati konstrukciót.

Vállalkozásunk egy régi pécsi üzletház alagsorában, bérelt helyiségben működött. Mivel a szűkös hely nem tette lehetővé a zavartalan munkát, cégvezetőként a cég adminisztratív munkáit sajnos csak saját lakásomban tudtam elvégezni.

Az évek óta tartó álmodozgatást és tervezgetést tettek követték: felmértük lehetőségeinket, elkészítettük a pályázatot és a mikrohitel üzleti tervet, beszereztük a szükséges mellékleteket, majd benyújtottuk a komplett igénylést.

Munkánk gyümölcse - a BMVK és a MAG Zrt. gyors bírálatának köszönhetően - a beadást követő pár héten belül beért: megnyertük életünk első pályázatát. Az új telephely komoly előrelépésnek bizonyult cégünk életében, hiszen egyrészt saját tulajdonú, a korábbinál tágasabb és biztonságosabb ingatlanban tudjuk tárolni eszközeinket, másrészt a céggel kapcsolatos mindennapi munkámhoz szükséges informatikai berendezéseimet is ugyanitt (egy helyen) tudom használni.

« Vissza a sikertörténetekhez