Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

Új TELEPHELY VÁSÁRLÁSA PÉCSETT

2012-12-23

Az IT fejlesztésekkel foglalkozó LANOGA Kft. új telephely vásárlására 9.900.000 forint (45%) vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv GOP-2011-2.1.1/M jelű Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. A beruházás költségvetése a támogatáson kívül további 9.900.00 forint (45%) mikrohitelből és 2.200.000 forint (10%) saját forrásból valósult meg.

Régóta érlelődött bennünk a gondolat, hogy a bérelt pécsi irodánkat egy sajátra lenne célszerű cserélnünk: nemcsak a helyszűke jelentett egyre komolyabb problémát (egy-egy új alkalmazottnak, vagy éppen gyakornoknak csak nagy nehézségek árán sikerült helyet szorítanunk), de a válság ellenére a bérleti díj sem csökkent olyan szintre, ami lehetővé tette volna számunkra, hogy hosszabb távon is itt tervezzük vállalkozásunk jövőjét.

Cégünk 2012 nyarán arra az elhatározásra jutott, hogy - élve az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségekkel - fejlesztésbe fog. A terveket tett követte, és pályáztunk a vissza nem térítendő támogatást mikrohitellel ötvöző GOP-2.1.1/M kódjelű konstrukcióra. Az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett Mikrovállalkozások fejlesztése c. pályázat remek fejlődési lehetőséget biztosított számunkra: a Baranya Megyei Vállalkozói Központ és a MAG Zrt. gyors ügyintézésének köszönhetően kb. 3 hónap alatt nemcsak megnyertük a pályázatot, de a mikrohitelt is folyósították nekünk, de birtokba is vehettük az ingatlant.

Fejlesztőink immár tágas, kulturált környezetben végezhetik munkájukat, így senkinek sem kell a meglévő asztal végébe állított padra raknia laptopját, sőt, az új ingatlanhoz tartozó beállóknak köszönhetően ügyfeleink parkolási problémái is megoldódtak.

A GOP-2011-2.1.1/M kódjelű, Mikrovállalkozások fejlesztése c. pályázatnak, valamint a kapcsolódó Kombinált Mikrohitelnek köszönhetően kollégáink valóban arra koncentrálhatnak, ami mindannyiunk számára a legfontosabb: a munkára.

  • Név:LANOGA Kft.
  • Cím:6413 Kunfehértó, Móra Ferenc u. 11.
  • Honlap:http://lanoga.hu
« Vissza a sikertörténetekhez