Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VÁSÁROLT ÜZLETHELYISÉGET MOHÁCSON A RUHÁZATI KISKERESKEDELEMMEL FOGLALKOZÓ CÉG

2011-10-24

A mohácsi székhelyű KING-SYSTEM KFT. az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán 5 millió forint visszatérítendő és 4 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatáshoz jutott. A 11,2 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból üzlethelyiséget vásároltak.

A KING-SYSTEM KFT. 2011. márciusában alakult, fő tevékenységi köre férfi fehérnemű forgalmazás. Az Új Széchenyi Terv "Mikrovállalkozások fejlesztése" című pályázatán elnyert 4 millió Ft vissza nem térítendő támogatás és a kedvezményes kamatozású mikrohitel segítségével új üzlethelyiség megvásárlásával tette lehetővé a kezdő vállalkozás beindítását. A saját tulajdonú üzlethelyiség nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a Kft. kedvező körülmények között indíthassa meg a 'King's man' fehérnemű bolt működését Mohácson.

A pályázat elkészítése során sok segítséget kaptunk a Baranya Megyei Vállalkozói Központ munkatársaitól, melyet ezúton is köszönünk.

A vállalkozás beindításával 2 főnek tudtunk biztosítani munkahelyet, ezzel is csökkentve a munkanélküliek számát.

Reméljük, hogy a belváros szívében kialakított üzlet hamarosan sok vásárló megelégedésére nyújt színvonalas kiszolgálást.

« Vissza a sikertörténetekhez