Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

IRODAVÁSÁRLÁS AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV SEGÍTSÉGÉVEL A JANUS OKTATÁSI STÚDIÓ BT-NÉL

2011-11-05

A cég telephely vásárlására 4 millió forint uniós támogatást nyert az Új Széchenyi Terv GOP-2011-2.1.1/M jelű Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán.

A Janus Oktatási Stúdió Bt (Creativa Kommunikációs Ügynökség) sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv "Mikrovállalkozások fejlesztése" pályázaton.

A projekt kapcsán elnyert vissza nem térítendő támogatás összege 4 000 000 Ft, amely kiegészülve a felvett mikrohitel és az önerő összegével elegendőnek bizonyult egy iroda megvételéhez. A pályázat összköltsége 9 800 000 forint volt.

A Janus Bt. Creativa Online Kommunikációs Ügynöksége online marketing tevékenységre szakosodott, elsősorban Google és Facebook hirdetési kampányokat optimalizál.

A cég a marketingpiacon a jelenlegi, illetve az új online kommunikációs igényeknek is meg tud felelni és a megrendelők számára eredményes segítséget tud biztosítani.

A sikeres pályázat eredményeképp megvásárolt iroda a versenyképesség javítását, és az eredményes gazdálkodást segíti elő.

Az iroda komoly előrelépést jelent a cég életében, lehetővé teszi új ügyfelek fogadását, a tevékenység kiterjesztését, és a foglalkoztatás bővülését.

« Vissza a sikertörténetekhez