Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

AZ IT-HR KFT. INGATLANFEJLESZTÉSE BÉRBEADÁS ÉS ÜZEMELTETÉS CÉLJÁBÓL

2013-02-10

Az ingatlan bérbeadással és üzemeltetéssel foglalkozó IT-HR Kft. új székhely vásárlására 10.000.000 forint (37,04%) vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv GOP-2011-2.1.1/M jelű pályázatán. A beruházás költségvetése a támogatáson kívül további 10.000.00 forint (37,04%) mikrohitelből és 7.000.000 forint (25,92%) saját forrásból valósult meg.

Vállalkozásunk - élve a kedvezményes kamatozású Kombinált Mikrohitellel, illetve a GOP-2011-2.1.1/M pályázatból elérhető utófinanszírozott vissza nem térítendő támogatás nyújtotta segítséggel - ingatlan bérbeadási és üzemeltetési profilunkhoz megfelelő ingatlant vásárolt Pécsett, az István utcában. A társasháznak minősített, tökéletes állapotban lévő, viszonylag új építésű (2001), Pécs belvárosához közel található ingatlan ideális feltételeket biztosít több cég irodai igényeinek kielégítésére.

Az Új Széchenyi Terv pályázatából megvásárolt irodát - a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség hozzájárulása óta - három IT fejlesztéssel, illetve flottakövetéssel és kapcsolódó szolgáltatások nyújtásával foglalkozó hazai vállalkozás bérli. Pályázatunkban megfogalmazott célunkat maradéktalanul sikerült teljesítenünk, ugyanis 2013 februárjától már egy informatikai ,,hub" működik Pécsett, az István utca elején. Az IT-HR Kft. által üzemeltetett és bérbeadott ingatlan tökéletes és nyugodt hátteret biztosít a fejlesztő cégek kreatív és innovatív ötleteinek szabad áramlásához.

Fejlesztésünknek köszönhetően az IT-HR Kft. nagyban hozzájárult a három szoftverfejlesztéssel és -támogatással foglalkozó vállalkozás munkakörülményeinek javításához, saját működésének bővítéséhez, sőt, a meglévő munkahelyek megtartásához és új teremtéséhez is.

  • Név:IT-HR Kft.
  • Cím:7625 Pécs, István u. 7. 1. em. 6.
« Vissza a sikertörténetekhez