Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

A HV AUDIT KFT. MŰKÖDÉSÉNEK OPTIMALIZÁLÁSA

2011-09-12

Az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program Irányító hatósága Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán nyert 2 699 847 forint visszatérítendő és ugyanennyi vissza nem térítendő támogatást a HV Audit Kft., "A HV Audit Kft. működésének optimalizálása" című projektje. Az összköltségvetés 5 999 660 forint volt.

A HV Audit Kft. 2005-ben kezdte működését. Fő tevékenysége a könyvvizsgálat, számviteli tevékenység, adótanácsadás melyet Kaposváron eddig különböző helyeken, bérelt irodákban folytatott. Ez idáig források hiányában nem kerülhetett sor irodahelyiség kialakítására könyvvizsgáló iroda megvalósítása céljából, de a Gazdaságfejlesztési Operatív Program " Mikrovállalkozások fejlesztése" című pályázati konstrukció révén a beruházás elérhető közelségbe került, potenciálisan finanszírozhatóvá vált.

Az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program GOP-2.1.1 - 11 / M című pályázata segítségével lehetőség nyílt arra, hogy a vállalkozás fix, helyhez kötött hosszú távú működését biztosítsa azáltal, hogy Kaposvár belvárosában irodahelységet alakít ki, azt felújítva, a korszerű, megfelelő eszközpark beszerzésével tartósan ezen a helyen rendezkedik be.

Mivel a vállalkozás működéséhez elengedhetetlenül szükséges egy ügyfelek fogadására is alkalmas irodahelység, ezért a Kft. egy tartós helység kialakítása mellett döntött. A projekt lezárult, a HV Audit Kft. Kaposvár belvárosában (Kaposvár, 48-as Ifjúság u. 13.) kialakította, és berendezte irodáját az Uniós támogatás és a Kombinált Mikrohitel segítségével. Az iroda elindításával a vállalkozás hosszú távú, tartós alapja teremtődött meg.

A projekt összköltsége 5.999.660 Ft, a támogatási intenzitás 45% volt. A projekt tényleges kezdő időpontja: 2011.06.01., a befejezés tényleges időpontja: 2011.09.12. volt.

« Vissza a sikertörténetekhez