Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

ÜZLETHELYISÉGET VÁSÁROLT EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL A HÁZTARTÁSI VEGYI ÁRU KISKERESKEDELEMMEL FOGLALKOZÓ HENCZ TAMÁS EGYÉNI VÁLLALKOZÓ

2012-05-18

A szigetvári székhelyű Hencz Tamás egyéni vállalkozó az Új Széchenyi Terv GOP-2011-2.1.1./M jelű Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán 3.709.687 Ft vissza nem térí tendő uniós támogatást és 3.709.687 Ft visszatérítendő támogatást nyert el, mely forrásokból üzlethelyiség vásárlását valósította meg.

A vállalkozás 2000. augusztusában kezdte meg tevékenységét a háztartási vegyi áru kiskereskedelem terén. Kezdetben Siófokon és Szigetváron, későbbiekben már csak Szigetváron működtette bérelt üzleteit.

Hencz Tamás 2011. I. félévében értesült az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségekről, melynek kapcsán felmerült a saját tulajdonú ingatlan megvásárlásával kialakítandó új üzlet igénye.

A pályázat a BMVK és a MAG Zrt gyors és hathatós közreműködésének köszönhetően, a beadást követő pár héten belül sikeresen nyert.

A projekt keretében a vállalkozás egyik működési helyszíneként szolgáló, a város legfrekventáltabb helyén elhelyezkedő üzlethelyiség megvásárlása valósult meg. Az ingatlan beruházással a vállalkozás célja a vevők megtartása, a termékskála bővítése illetve az árbevétel és a profit növelése. A beszállító partnerekkel kialkudott kedvező kondíciók következtében a fogyasztói árak alacsonyabbak a konkurenciát jelentő Rossman és Tesco áraitól.

A beruházás 1 fő számára teremt munkahelyet. A vállalkozás a pályázatnak köszönhetően óriási segítséget kapott a további sikeres és hosszú távú rentábilis működéshez.

« Vissza a sikertörténetekhez