Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

GAZDASÁGI TANÁCSADÓ IRODA LÉTREHOZÁSA AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV SEGÍTSÉGÉVEL A HELL UND KLAR FORDÍTÓ BT.-NÉL

2013-05-02

A Hell und Klar Fordító Bt. az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése elnevezésű pályázat keretében 6,4 millió forint vissza nem térítendő és 6,4 millió forint visszatérítendő európai uniós támogatást nyert el tevékenységének bővítésére a 14,4 millió forintot meghaladó összköltségű projektjéhez. A fejlesztés eredményeként megvásárolt ingatlan lehetőséget nyújt a vállalkozásnak, hogy tevékenységét, ügyfélkörét bővítése és a piaci részesedését növelje Pécsen.

A Hell und Klar Bt. közel 16 éves eredményes múltra visszatekintő gazdasági társaság, melynek fő tevékenysége a gazdasági tanácsadási, fordítói és tolmácsolási feladatok és szolgáltatás nyújtása.

Az Új Széchenyi Terv GOP-2011-2.1.1/M ,,Mikrovállalkozások fejlesztése" című pályázati kiírásban 10%, azaz 1.440.000 forint saját erő biztosításával, 45%-os mértékű, 6.480.000 forint vissza nem térítendő támogatás, valamint az ehhez kapcsolódó 45%-os mértékű, 6.480.000 forint visszatérítendő támogatást sikerült elnyerni a társaságnak az idén.

A Pécsen megvásárolt irodahelyiséggel lehetősége nyílik arra, hogy a társaság tevékenységét más régióra kibővítve folytassa, ezzel is növelve az eredményes működését.

A fejlesztés eredményeként megvásárolt ingatlan lehetőséget nyújt a vállalkozásnak, hogy tevékenységét, ügyfélkörét bővítése és a piaci részesedését növelje.

« Vissza a sikertörténetekhez