Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

INFORMATIKAI FEJLESZTÉS A HEKITA KÖNYVELŐ ÉS ADÓSZAKÉRTŐ KFT.-NÉL

2013-01-22

A HEKITA Kft. 1 millió forint vissza nem térítendő és ugyanekkora összegű visszatérítendő támogatást nyert a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 2,2 millió forintot meghaladó összköltségű beruházásból 2012 nyarán a tevékenység végzéséhez szükséges modern számítástechnikai eszközök és programok beszerzése valósult meg.

A 2011. év végén alakult HEKITA Kft. 1 000 000 forint vissza nem térítendő és 1 000 000 forint visszatérítendő támogatást nyert a ,,Mikrovállalkozások fejlesztése" című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. Az 1 000 000 forint visszatérítendő támogatást a Baranya Megyei Vállalkozói Központ folyósította, mikrohitel formájában.

A 2 227 000 forint összköltségű beruházásból 2012 nyarán a tevékenység végzéséhez szükséges modern számítástechnikai eszközök és szoftverek beszerzése valósult meg.

A pályázat keretében lehetőség nyílt a társaság részére szoftverek, szerver, munkaállomások, nyomtatók, laptopok megvásárlására.

A projekt sikeres végrehajtása jelentősen elősegíti a gazdasági társaság munkáját, a naprakészséget, az ügyfelek igényeinek gyorsabb és pontosabb kiszolgálását.

A fejlesztés biztosítja a társaság versenyképesebb piaci megjelenését, több partnerkapcsolat kialakítását, ezáltal a cég számára közép, illetve hosszútávon - a prognózisok szerint - jelentős gazdasági többleteredmény elérését teheti lehetővé.

« Vissza a sikertörténetekhez