Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

A GINKGO BT. EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL ORVOSI RENDELŐT VÁSÁROLT PÉCSETT

2011-12-06

A Ginkgo Bt. az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése pályázatán támogatást nyert. A pályázat célja egy orvosi rendelő megvásárlása Pécsett, 6 millió forint értékben. A projekt keretében 600 ezer Ft saját erő biztosításával, 2,7 millió Ft vissza nem térítendő támogatást, illetve 2,7 millió forint visszatérítendő támogatást kapott a cég.

A Ginkgo Egészségügyi, Szolgáltató és Tanácsadó Bt. 2003-ban alakult. Fő profilja a társadalombiztosítás által finanszírozott járóbeteg ellátás. E mellett eseti jelleggel villamosipari szakértői tevékenységet is végez.

A működés helyszínéül szolgáló ingatlan 1/2 tulajdoni hányada csak az alapellátás biztosítását tette lehetővé. Lehetőség nyílt a másik 1/2 tulajdoni hányad megvásárlására, mely révén új ellátásokat tud a jövőben biztosítani a társaság. A körzethez tartozó lakosság magas átlagéletkora szükségessé teszi az edukációs és a prevenciós szolgáltatások beindítását. Ez által népbetegségnek számító betegségek megelőzését, szűrését és kezelését tudja biztosítani egy helyen a vállalkozás.

Saját erőből berendezéseket kíván vásárolni a kezelések biztosításához, például a fizioterápíás vagy az ultrahangos kezelés mozgásszervi megbetegedésekre, izületi fájdalmakra.

« Vissza a sikertörténetekhez