Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

MEGÚJULT A BAUKOM ÉPÍTŐANYAG KERESKEDÉS KOMLÓN

2012-06-11

A Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázaton az Új Széchenyi Terv keretében a Geisz és Társai Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság a GOP-2011-2.1.-11/M-2012-0178 azonosítószámú projekt keretében 10 % önerő biztosításával 45 %-os mértékű, 3,9 millió forint vissza nem térítendő támogatást, illetve 45 %-os mértékű, 3,9 millió forintos visszatérítendő támogatást nyert.

A vállalkozás a hosszú távú terveinek megvalósításához kibővítette és korszerűbbé tette az építőanyag kereskedésének eladóterét, mely beruházással szeretné a kínálatát bővíteni és ezzel a vevők vásárlási kedvét is fokozni. A Geisz és Társai Bt. 2005. szeptemberében kezdte meg működését Komlón. Meghatározó tevékenysége az építőanyag kiskereskedelem.

Kereskedésében megtalálható az építő ipart kiszolgáló teljes áruválaszték a nehéz építő anyagoktól a szigetelőkön, vakolatokon, tetőfedőanyagokon át a nyílászáró és burkoló anyagokig, és egyre több, legújabb hazai és részben külföldi gyártók legkorszerűbb termékei.

Annak érdekében, hogy a vállalkozás eredményt tudjon elérni szükség volt egy olyan igényes, modern és tágas eladótér kialakítására, ahol a vevők igényeit minél szélesebb körben ki tudja elégíteni.

A társaság vezetője Geisz Ákos, a beruházásnak köszönhetően bízik abban, hogy a kiélezett piaci versenyben is lehet hosszútávon sikeres egy vállalkozás.

« Vissza a sikertörténetekhez