Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL FEJLESZTI MŰKÖDÉSÉT A GÁBRIEL.HU KFT. PÉCSETT

2012-01-23

A Gabriel.hu Kft. 3,6 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást és 3,6 millió visszatérítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. A 8 millió forint összköltségű beruházás keretében egy telephely megvásárlására került sor.

A Gábriel.hu Kft. 2011. harmadik negyedévében értesült az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségekről. Ennek kapcsán merült fel, hogy a vállalkozás tevékenységének költséghatékonyabb működésének biztosítását a Kombinált Mikrohitel Program pályázaton keresztül valósítsa meg a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (BMVK), mint közvetítő szervezet segítségével.

A pályázat - a BMVK és a MAG Zrt. gyors és hathatós közreműködésének köszönhetően, a beadást követő pár héten belül eredményes volt.

A Gábriel.hu Kft. a tevékenységének az elvégzéséhez szükséges eszközöket, anyagokat eddig székhelyén, egy panellakásban tárolta. A Kombinált Mikrohitel Program pályázati lehetőségnek köszönhetően az ingatlan megvételével, saját telephelyén tudja biztosítani a működéshez szükséges feltételeket.

A megvásárolt ingatlan frekventált helyen, Pécs belvárosának peremén, forgalmas közlekedési út mellett található, ami logisztikailag igen értékessé teszi az ingatlant. Így hosszútávon biztosítható lesz cégünk számára az anyagok és eszközök tárolása, raktározása úgy, hogy az adminisztratív feladatok ellátása is megoldottá válik egy iroda kialakításával. Az ingatlan megvételével tovább nő a Kft. vagyona, a logisztikai feladatok lényegesen leegyszerűsödnek, csökkennek a működési költségek és javul a vállalkozás jövedelmezősége is.

A Kft. a pályázatnak köszönhetően az új telephelyének megvásárlásával komoly segítséget kapott a további eredményes működéséhez, amit a pályázat során elnyert vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatás nélkül nem tudott volna elérni. A fentiekben felsoroltak miatt, csak ajánlani tudjuk más vállalkozásoknak is, hogy minél többen vegyenek részt ilyen pályázaton, mert érdemes.

A mai gazdasági viszonyok mellett ez egy kihagyhatatlan lehetőség. Sokan félnek a pályázatok bonyolításától, de határozottan állíthatom, hogy minden szakmai segítséget megkaptunk a Vállalkozói Központtól és a MAG Zrt-től is egyaránt.

« Vissza a sikertörténetekhez