Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VÁSÁROLT INGATLANT A FORANDIG KFT IRODABÉRBEADÁS ÉS ÜZEMELTETÉS CÉLJÁBÓL PÉCSETT

2013-01-21

A FORANDIG Kft. 5,4 millió forint vissza nem térítendő és ugyanennyi visszatérítendő támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. A 12 millió forint összköltségű ingatlanvásárlással a vállalkozás megkezdi saját tulajdonú és bérelt ingatlan bérbeadási és üzemelteltetési tevékenységét Pécs belvárosában.

A FORANDIG Kft. a GOP-2011-2.1.1/M pályázati lehetőség kihasználásával, egy új tevékenységgel, a saját és bérelt tulajdonú ingatlan bérbeadásával és üzemeltetésével bővíti tevékenységi és árbevételi körét. Ennek keretében megvételre került Pécs belvárosában, a Liszt Ferenc u. 20. fszt. 2. szám alatti ingatlan. Ezzel a vállalkozás bérbeadási és üzemeltetési tevékenységének működési feltételeit hosszú távon biztosítja, ahol 53 m2 alapterületű ingatlan megvásárlásával a bérbeadási és üzemeltetési tevékenység feltételei adottak.

A Kombinált Mikrohitel Program pályázatot a Baranya Megyei Vállalkozói Központon (BMVK), mint közvetítő szervezeten keresztül nyújtotta be a vállalkozás, amit a BMVK és a MAG Zrt. gyors és hathatós közreműködésének eredményeként, a beadást követően rövid időn belül jóváhagytak.

A FORANDIG Kft. 2010 áprilisában alakult, tevékenységi körei közül a fordítás, tolmácsolás, lektorálás kiadványszerkesztés, nyomdai munkák, grafikai tervezés, digitális- és ofszet nyomtatás a legfontosabb, de vállalja a CD nyomtatását és videofilm készítését is.

A pályázatnak köszönhetően az ingatlan megvásárlásával a FORANDIG Kft. komoly segítséget kapott bérbeadási és üzemeltetési tevékenységének hosszú távú működtetéséhez, amit a pályázat nélkül belátható időn belül nem tudott volna elérni.

« Vissza a sikertörténetekhez