Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL VALÓSÍTJA MEG IRODÁJÁT A FERRO RMT KFT. PÉCSETT

2012-02-06

A pécsi FERRO RMT Kft. irodavásárlásra 4 millió forint vissza nem térítendő és 4,1 millió visszatérítendő támogatásban részesült az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiírásán. A kilenc millió forint összköltségvetésű beruházásból ingatlanvásárlás történt.

A FERRO RMT Kft. 2011. harmadik negyedévében értesült az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségekről. Ennek kapcsán merült fel a lehetőség, hogy a vállalkozás adminisztrációs ügyeinek intézésére, a potenciális ügyfelek fogadásának megfelelő körülmények között való biztosítására irodát vásároljon, a Kombinált Mikrohitel Program pályázaton keresztül valósítsa meg, a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (BMVK), mint közvetítő szervezet segítségével.

A pályázat - a BMVK és a MAG Zrt. gyors és hathatós közreműködésének köszönhetően, a beadást követő pár héten belül sikeresen nyert.

A FERRO RMT Kft. az ingatlan megvételével eddigi tevékenységének - a fémtermékek tervezése, gyártása - bővítését, a megrendelések számának növelését kívánja elősegíteni. Korábban az ügyvezető - tulajdonos saját lakásában kellett megoldani az ügyfelekkel a kapcsolattartást és a vállalkozás adminisztrációs feladatainak elvégzését, ami semmiképpen nem felelt meg a piaci elvárásoknak, ugyanis a fizetőképes keresletet biztosító megrendelők a pénzükért ma már elvárják, hogy megfelelő körülmények között tudjanak tárgyalni, ügyet.

A fejlesztésnek köszönhetően nő a Kft. vagyona, Pécs belvárosában, rendkívül jó, könnyen megközelíthető helyen lesz irodája a vállalkozásnak.

A Kft. a pályázatnak köszönhetően komoly segítséget kapott a további sikeres működéséhez az ingatlan megvételével, amit a pályázat során elnyert vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatás nélkül nem tudott volna elérni belátható időn belül.

A fentiek miatt a FERRO RMT Kft. csak ajánlani tudja más vállalkozásoknak is, hogy minél többen vegyenek részt ezen a pályázaton, mert komoly versenyelőnyre tehet szert az a vállalkozás, amelyik pályázik.

« Vissza a sikertörténetekhez