Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL SAJÁT INGATLANBAN VÉGEZHETI ÚJ, KIEGÉSZÍTŐ TEVÉKENYSÉGEIT A FEROFON KFT. PÉCSETT

2013-05-18

A FEROFON Kft. 8,4 millió forint vissza nem térítendő és ugyanekkora összegű visszatérítendő uniós támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. A 18,8 millió forint összköltségű ingatlanvásárlással a vállalkozás saját tulajdonában lévő ingatlanban végezheti kiegészítő tevékenységét Pécsett.

A FEROFON Kft., élve a GOP-2011-2.1.1/M pályázati lehetőséggel a Vodafone termékek értékesítési pontjának és iroda létrehozásának céljából egy ingatlan megvételét valósította meg Pécsett a Gebauer Ernő u, 8/A. fszt. 2 szám alatt. Ezzel a vállalkozás hosszú távra garantálja működési feltételeit, megfelelő színvonalú környezetet biztosítva a potenciális, VIP ügyfelek fogadására, a mobil értékesítési partnerek eligazítására, és képzésére, valamint a Vodafone termékek direkt értékesítésére. Ennek köszönhetően végre a vállalkozás adminisztrációs feladatai is itt végezhetők el a c cég tulajdonosának/ügyvezetőjének lakása helyett. A projektnek köszönhetően nőtt a vállalkozás vagyona, kibővült a korábbi értékesítési formák köre, ideális feltételek között lehet a adminisztrációs háttérmunkákat elvégezni.

A Kombinált Mikrohitel Program pályázatot a Baranya Megyei Vállalkozói Központon (BMVK), mint közvetítő szervezeten keresztül nyújtotta be a Ferofon Kft., amit a BMVK és a MAG Zrt. gyors és hathatós közreműködésének eredményeként, a beadást követően pár héten belül jóváhagytak.

A vállalkozás a pályázatnak köszönhetően az ingatlan megvásárlásával komoly segítséget kapott a Vodafone értékesítési partnereként való eddig hagyományos tevékenységének kibővítéséhez, hosszú távú eredményes működéséhez, amit a pályázat nélkül belátható időn belül a vállalkozás nem tudott volna elérni.

« Vissza a sikertörténetekhez