Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

SAJÁT TULAJDONÚ SZÉKHELYEN AZ ERNA TEAM BAU ÉPÍTŐIPARI, KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

2012-09-16

A pécsi ERNA TEAM BAU Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2012 júniusában 6,97 millió forint vissza nem térítendő, valamint ugyanennyi visszatérítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiírásán. A 15,5 millió forint összköltségvetésű beruházás keretében a vállalkozás székhely céljára ingatlant vásárolt.

2011. október 20. napjától ERNA TEAM BAU Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. név alatt működik a társaság. Jogelődje a 2005-ben alakult Hőkulcs Kft. A névváltozáson kívül új tulajdonossal bővülve generál kivitelezési fő tevékenységgel foglalkozik a cég. Az ország bármely területén áll megrendelői szolgálatára és vállalja lakások, házak, üzletek, irodák, intézmények felújítását, átalakítását, új épület építését, generál kivitelezését első osztályú minőségben.

Az Új Széchenyi Terv ,,Mikrovállalkozások fejlesztése" című pályázati kiíráson az ERNA TEAM BAU Kft. 6 975 000 forint vissza nem térítendő, valamint ugyanennyi visszatérítendő támogatást nyert.

A 15,5 millió forint összköltségvetésű projekt keretében megvásárolt irodában, mely a cég jelenlegi székhelye is, végzi a társaság a mindennapi működéshez szükséges feladatokat, illetve bonyolítja a tárgyalásokat a korábbi és leendő ügyfeleivel.

« Vissza a sikertörténetekhez