Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL NYITOTTA MEG ÚJ IRODÁJÁT PÉCSETT AZ EQUADORA KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

2012-06-11

Uniós támogatás segítségével fejlesztette infrastrukturális hátterét idén az EQUADORA Kft. A vállalkozás 4 millió forint vissza nem térítendő és ugyanennyi visszatérítendő támogatást nyert el a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiíráson, az Új Széchenyi Terv keretében. A cég a 8,9 millió forintos összköltségvetésű beruházás révén a pécsi Árnyas liget lakóparkban alakította ki új fióktelepét, lehetővé téve a jelenlegi és jövőbeni partnerek jobb minőségű, gyorsabb kiszolgálását.

A tulajdonos 2011. év végén döntött arról, hogy Pécsen az Árnyas liget lakóparkban vásárol egy ingatlant, mely fióktelepként funkcionál. Az iroda elsősorban a Kft. Baranya megyei szaktanácsadási munkáját fogja segíteni, lehetővé téve a jelenlegi és jövőbeni partnerek jobb minőségű, gyorsabb kiszolgálását. Az ingatlan megvásárlásának megvalósítását nagyban megkönnyítette az Új Széchenyi tervnek a mikrohitelt vissza nem térítendő támogatással ötvöző Mikrovállakozások fejlesztése c. pályázata.

A Baranya Megyei Vállalkozói Központ szakembereivel előzetesen egyeztetésre került az üzleti elképzelés és a pályázati felhívás elvárásainak való megfelelés. A BMVK kollégái nagy szakmai tapasztalattal és segítőkész módon álltak a cég rendelkezésére, korrekt és pontos munkájukkal nagyban előrelendítették a pályázat sikerességét.

A vállalkozás a pályázat leadását követően a 10 %-os önerő biztosításával, 4 000 000 forint (45,00 %) utófinanszírozású vissza nem térítendő támogatásból és 4 000 000 forint (45,00 %) mikrohitelből saját ingatlant vásárolt. A vissza nem térítendő támogatás egy része előfinanszírozásra került Szigetvár és Vidéke Takarékszövetkezet segítségével.

A projekt keretében megvásárolt iroda Pécsett, könnyen megközelíthető helyen, a városnak az egyik legdinamikusabban fejlődő részében található.

« Vissza a sikertörténetekhez