Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

UNIÓS TÁMOGATÁSSAL ÜZLETHELYISÉG ÉS HÁLÓZATI NYOMTATÓ VÁSÁRLÁSA

2012-06-16

A pécsi ENENDEN-BALANCE Kft. az Új Széchenyi Terv keretében a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiíráson 5,125 millió forint visszatérítendő és ugyanennyi vissza nem térítendő uniós támogatáshoz jutott. A 11,6 millió összértékű beruházásból irodahelyiség és hálózati nyomtató megvásárlására került sor.

Az ENENDEN-BALANCE Kft. családi vállalkozásként már 9 éve könyvelési és adótanácsadói tevékenységet végez megbízói számára, azonban szabad pénzeszközei sohasem voltak elegendőek saját irodahelyiség megvásárlásához.

Most, az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében a "Mikrovállalkozások fejlesztése" című pályázaton nyert 5,125 millió forintos uniós támogatás, és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ által folyósított mikrohitel segítségével lehetősége nyílt megfelelő irodahelyiség és korszerű hálózati nyomtató beszerzésére.

Az eddig fizetett bérleti díj megtakarításával csökkennek a társaság költségei, nyeresége növekedni fog, a hálózati nyomtató pedig jelentősen gyorsítja az irodai munkát. A megvásárolt irodahelyiségben a jelenleginél több alkalmazottat is foglalkoztatni tudnak a jövőben.

« Vissza a sikertörténetekhez