Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

VÁLLALKOZÁS FEJLESZTÉSE INGATLANVÁSÁRLÁSSAL

2012-05-15

Dr. Zoric Ildikó az Új Széchenyi Terv segítségével ingatlanvásárlásra 4 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert, a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázaton, melyet 6,8 millió forint visszatérítendő támogatott hitel egészített ki. A 12 millió forintos összköltségű beruházásból egy saját tulajdonú székhely vásárlása valósult meg.

Dr. Zoric Ildikó 2008 májusában kezdte meg tevékenységét egyéni vállalkozóként, fő tevékenységként általános üzletviteli tanácsadással. A vállalkozás az üzleti vállalkozások, önkormányzatok és egyéb szervezetek számára nyújtott tanácsadással és a vezetést érintő kérdésekben közreműködő segítségnyújtással, közbeszerzési eljárások lebonyolításával foglalkozott. Ellátott feladatok többek között: társasági stratégai és szervezeti tervezés, az üzleti folyamat áttervezése, a vezetés korszerűsítése, költségcsökkentés, marketingpolitika, humánerőforrás-politika kialakítása, gyakorlati alkalmazása és tervezése, pályázatfigyelői és pályázatírási, projektmenedzseri tevékenységek, programkoordinálás, valamint témamenedzselés. A pályázó szakmáját tekintve vámos, becsüs, projektmenedzser, közbeszerzési referens, jogász, európai szakjogász valamint társasági jogi és cégjogi szakjogász képzettségekkel rendelkezik, amelyek alkalmassá teszik tevékenysége ellátásához.

A pályázó tevékenységét korábban bérleményekben volt kénytelen folytatni, a pályázatnak köszönhetően megvásárolt ingatlan (költség) hatékonyabb működést és minőségi javulást is eredményez hosszú távon. Az irodavásárlás megvalósításával pályázó nagyobb ügyfélforgalmat tud korszerű körülmények között lebonyolítani, ami pozitív hatással lesz az árbevételére is. A jobb munkakörülményeknek, ezáltal a munkatársak hatékonyabb munkavégzésének köszönhetően a támogatott pályázó több megbízást tud realizálni, és a tevékenység fenntarthatósága biztosítottá válik.

Az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében a "Mikrovállalkozások fejlesztése" című pályázaton nyert 4 millió forintos uniós támogatás, és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ által folyósított mikro hitel segítségével a pályázónak lehetősége nyílt a székhelyként funkcionáló iroda megvásárlására. Az iroda Siklós belvárosában található, ami a helyi és távolsági buszközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Parkolási lehetőség is van az ingatlan előtt illetve a közelében, tehát a gépkocsival érkező ügyfelek számára is kényelmesen elérhető. 5 irodahelyisége és kiszolgáló helyiségei igen kedvező környezetet teremtettek a működéshez.

« Vissza a sikertörténetekhez