Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

ÚJ ÜGYVÉDI IRODA NYITOTTA MEG KAPUJÁT EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL PÉCSETT

2012-12-04

Dr. Tunyoghy Szabolcs egyéni ügyvéd 7.795.275,- forint vissza nem térítendő uniós támogatást (támogatástartalom 45,0000%) és 7.795.276,- forint visszatérítendő támogatást (támogatástartalom 45,0000%) nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán. A 17.322.835,- forint összköltségű ingatlanvásárlással a vállalkozás saját tulajdonú irodában végezheti egyéni ügyvédi tevékenységét Pécsett.

Dr. Tunyoghy Szabolcs egyéni ügyvéd, élve a GOP-2011-2.1.1/M pályázati lehetőséggel, a korábban bérelt iroda helyett a Pécs, Líceum 6. 1. em. 3. alatti ingatlan megvételével saját tulajdonát képező ügyvédi irodában tudja ügyfeleit fogadni, tevékenységét folytatni. Ily módon a vállalkozás hosszú távra garantálja működési feltételeit, megfelelő színvonalú környezetet és feltételeket biztosít  az ügyvédi munkavégzéshez Pécs belvárosában. A projektnek köszönhetően nőtt a vállalkozás vagyona, az elvárásoknak megfelelő feltételek között folytatható az ügyvédi praxis.

A Kombinált Mikrohitel Program pályázatot a Baranya Megyei Vállalkozói Központon (BMVK), mint közvetítő szervezeten keresztül nyújtotta be dr. Tunyoghy Szabolcs egyéni ügyvéd, amit a BMVK és a MAG Zrt. gyors és hathatós közreműködésének eredményeként, a beadást követően pár héten belül jóváhagytak.

A pályázatnak köszönhetően az ingatlan megvásárlásával dr. Tunyoghy Szabolcs egyéni ügyvéd komoly segítséget kapott a  hosszú távú eredményes működéséhez, amit a pályázat nélkül belátható időn belül nem tudott volna elérni.

 

 

 

« Vissza a sikertörténetekhez