Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

INGATLANVÁSÁRLÁS ÜGYVÉDI IRODA KIALAKÍTÁSA CÉLJÁBÓL

2013-04-11

Európai Uniós támogatásból saját irodájában végzi ügyvédi tevékenységét dr. Rácz Nikoletta Pécsett, a Majorossy u. 4. II/14. szám alatt.

Dr. Rácz Nikoletta egyéni ügyvéd az Új Széchenyi Terv keretében a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiíráson 3,105 millió forint visszatérítendő és ugyanennyi vissza nem térítendő uniós támogatáshoz jutott. A 6,210 millió összértékű beruházásból irodahelyiség megvásárlására került sor. A Kombinált Mikrohitel Program pályázatot a Baranya Megyei Vállalkozói Központon (BMVK), mint közvetítő szervezeten keresztül került benyújtásra.

Dr. Rácz Nikoletta 2012.februárja óta egyéni ügyvédként Pécsett, de pályakezdőként szabad pénzeszközei nem voltak elegendőek saját irodahelyiség megvásárlásához. A vállalkozás élve a GOP-2011-2.1.1/M jelű pályázati lehetőséggel, az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében a "Mikrovállalkozások fejlesztése" című pályázaton nyert 3,105 millió forintos uniós támogatás, és a Baranya Megyei Vállalkozói Központ által folyósított mikrohitel segítségével megvalósította saját ingatlan megvételét ügyvédi iroda kialakítása céljából, hogy immár ne bérelt irodában kelljen folytatnia ügyvédi praxisát.

Ezzel a vállalkozás komoly segítséget kapott működése biztosításához, hiszen a pályázat nélkül a vállalkozásnak nem lett volna lehetősége saját tulajdonú iroda megvásárolására Pécs belvárosában. Ennek köszönhetően a vállalkozás lényegesen jobb esélyeket kapott a korábban Pécs nehezen megközelíthető, külvárosi részén elhelyezkedő bérelt irodában folytatott működéséhez képest, hogy a pályázat révén megvásárolt ingatlanban az ügyvédi hivatás méltóságának megfelelő körülmények között, megfelelő környezetben, jobb és színvonalasabb szolgáltatást nyújthasson az ügyfelek számára, mely belvárosi elhelyezkedése révén lehetőséget ad ügyfélköre és forgalma bővítésére, új ügyfelek elérésére, így a vállalkozás jövője biztonságosabbá, kiszámíthatóbbá vált.

« Vissza a sikertörténetekhez