Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL FEJLESZTI JÁRÓBETEG-ELLÁTÁSÁT FOGORVOSI RENDELŐ BŐVÍTÉSÉVEL A DR. PAZSITKA BT. PÉCSETT

2011-11-03

A DR. PAZSITKA Fogorvosi Betéti Társaság 6,4 millió forint összköltségű új telephely vásárlási projektjére 2.880.000,- forint vissza nem térítendő és ugyanennyi visszatérítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán.

A DR. PAZSITKA Bt. 2011. második negyedévében értesült az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségekről. Ennek kapcsán merült fel az ötlet, hogy a már meglévő fogorvosi rendelő mellett található ingatlan megvételével és a két ingatlan későbbi összenyitásával tágasabb fogorvosi rendelő kialakításával tud majd betegei rendelkezésére állni a vállalkozás, valamint a fejlesztésnek köszönhetően a munkavégzéshez szükséges szakmai és hivatalos anyagok, iratok tárolása is biztosítottá válhat. Így a DR. PAZSTIKA Bt. élve a Kombinált Mikrohitel Program pályázat adta lehetőséggel tervei megvalósításához a Baranya Megyei Vállalkozói Központot (BMVK), mint közvetítő szervezetet kereste meg Pécsen.

A pályázat - a BMVK és a MAG Zrt. gyors és hathatós közreműködésének is köszönhetően, a beadást követő pár héten belül sikeresen nyert.

A DR. PAZSITKA Bt. 13 éve lát el egy 4800 fős, az OEP által finanszírozott körzetet. Magánrendelését 8 éve kezdte el, ahol a jelenlegi rendelő mérete mindösszesen 33 nm. Ezen a kis területen kellett elhelyezni a kezelőegységet, a várót és a beteg, valamint a személyzeti WC-t. Már régóta látható volt, hogy a működési feltételek nem a legoptimálisabbak, muszáj lesz bővíteni a fogorvosi rendelőt ahhoz, hogy megfelelő körülmények között, az elvártakhoz is igazodva, tudjuk az ellátást betegeinknek számára biztosítani. A Kombinált Mikrohitel Program tette számunkra lehetővé a továbblépést.

Így a Bt. a pályázatnak köszönhetően komoly segítséget kapott a további sikeres működéséhez, amit a pályázat során elnyert vissza nem térítendő és visszatérítendő támogatás nélkül nem, vagy csak lényegesen nehezebben tudott volna elérni a későbbiek folyamán.

« Vissza a sikertörténetekhez