Hírek

Sikertörténetek

A Kombinált Mikrohitel Program nyertesei azon mikrovállalkozások, melyek hittek magukban, pályáztak és nyertek.

Tartozzon közéjük Ön is, hogy megvalósíthassa elképzeléseit!

Sikertörténetek

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL ÚJ ESZKÖZÖKET VÁSÁROLT A PÉCSI FOGORVOSI SZOLGÁLTATÁSOKKAL FOGLALKOZÓ CÉG

2011-09-06

A Dr. Kordély és Társa Bt. új fogorvosi kezelőegység és információs technológiai berendezések vásárlására 2,047 millió forint uniós támogatást nyert az Új Széchenyi Terv GOP-2011-2.1.1/M jelű Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázatán.

Vállalkozásunk fogorvosi szolgáltató cégként hosszú ideje töretlen sikerrel képviseli magát Pécsen a dolgozói és természetesen betegei legnagyobb megelégedésére. Az évek alatt azonban fogorvosi kiszolgáló egységünk és információs technológiai berendezéseink korszerűtlenné és elavulttá váltak.

2011 első negyedévében ügyvezetőnk részt vett a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium pécsi Új Széchenyi Terv pályázati lehetőségeiről szóló előadásán. Ekkor fogalmazódott meg bennünk, hogy gépparkunkat a pályázat nyújtotta lehetőségekkel élve lecseréljük. Az NFÜ honlapját figyelemmel kísértük és amikor a pályázati kiírás megjelent, a Baranya Megyei Vállalkozói Központ munkatársai segítségével kiválasztottuk a vállalkozásunk számára legideálisabb konstrukciót és összeállítottuk a pályázati anyagot.

A BMVK és a MAG Zrt. gyors ügyintézésnek köszönhetően a beadást követő pár héten belül pályázatunk elbírálása megtörtént. Munkánk gyümölcs beérett. Pályázatunk pozitív elbírálást kapott, és a 2,047 millió forintos uniós támogatás segítségével megvásároltuk az új fogorvosi kezelőegységet és az elengedhetetlen számítástechnikai berendezéseket.

Ez komoly előrelépést jelent vállalkozásunk számára és nemcsak, hogy mindennapi munkánk lett jóval egyszerűbb és hatékonyabb, de továbbra is versenyképesek tudunk maradni egy igencsak telített piacon, ezzel biztosítva vállalkozásunk fennmaradását és további fejlődését.

« Vissza a sikertörténetekhez